Ladyt

Keväällä 2003 joukko ringettetyttöjen äitejä heitti ajatuksen ilmaan Lady-joukkueen perustamisesta Valkeakoskelle. Elokuussa pidettiin ensimmäiset harjoitukset. Taso oli kirjava, mukana oli satunnaisesti kaunokeilla lasten seurana luistelleita äitejä ja jo aikuiseksi kasvaneita seuran kasvatteja.

Matkan varrella joukkueeseen on saatu uusia pelaajia, "aitoja leidejä", seuran kasvatteja, joille ei ole tarjota omaa ikäkausijoukkuetta ja muutamia entisiä SM-tason pelaajia, jotka ovat lopettaneet peliuransa, mutta haluavat vielä jatkaa lajin parissa. 

Ringette sopii aikuisille naisille erittäin hyvin, ikään tai kokoon katsomatta. Se on sosiaalinen joukkuepeli, jonka kautta on mahdollisuus saada hyviä ystävyys- ja aikuiskontakteja. Kaikki kontaktipelaaminen on täysin kielletty, ringette onkin taito- eikä voimalaji. Lisäksi siinä korostuu yhteispeli, sillä siniviivat saa ylittää vain syöttämällä rinkula viivan yli toiselle pelaajalle.

Myös uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen mukaan. Tarjolla on mukavassa porukassa hauskaa yhdessäoloa ja liikunnan riemua. Aikaisempi luistelutaito ei ole välttämätön. Aluksi varusteiksi riittävät jääkiekkoluistimet, jääurheiluun tarkoitettu kasvosuojuksellinen kypärä ja polvisuojat. Mikäli kiinnostus lajiin heräsi ota yhteyttä joukkueenjohtajaan.


Harjoitukset jatkuvat kaudella 2023 - 2024 perjantaisin klo 18:30-19:20 jäähalli Wareenassa.

Tarvitset vain luistimet ja kypärän kokeilukerralle. Tule rohkeasti mukaan hienon lajimme pariin!


Yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja:

Elina Lähde, p. 040 358 5405, elina.lahde(a)onninen.com